Tortilla rántottával töltve

A kép csak illusztráció!

Tortilla rántottával töltve

HOZZÁVALÓK:

  • 1 db teljes kiőrlésű tortilla
  • 2 db tojás
  • 2 szelet gépsonka
  • 3 szelet mozzarella light sajt
  • 1 tk olaj
  • bors

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Kevés olajon megpirítjuk a sonkaszeleteket. A tojásokat felverjük, ízesítjük sóval, borssal. A sonkát kivesszük a serpenyőből, és elkezdjük sütni benne a rántottát.
  2. Amikor a tojás teteje megszilárdul, rátesszük a tortillát és egy tányér segítségével megfordítjuk a serpenyőben. A középső harmadba kerülnek a sonkaszeletek, arra pedig a mozzarella sajt. Ráhajtjuk az egyik, majd a másik oldalát, és rányomjuk kicsit.
  3. Előételként tálalhatjuk salátával, de akár reggelire is kínálhatjuk.
Kalóriatartalom*
(1 személyre)
Fehérje Zsír Szénhidrát
1945 KJ/ 463 kcal 30 g 23 g 33 g
*A tápérték számítás a Nutricomp szoftverével készült.