360° View Átfogó Vércukorszint-értékelő Rendszer

A vércukorszint alakulásának nyomonkövetésével sokat tehet egészségéért. A napi vércukor-ingadozás, különösen az étkezés utáni magas vércukorszint károsítja a keringési rendszert, fokozza a szívbetegség, látásromlás, sőt a rák kialakulásának veszélyét is.

Hogyan működik a rendszer?

  1. Mérje meg vércukorszintjét minden étkezés előtt és 1,5-2 órával utána! A méréseket ismételje meg 3 egymást követő napon keresztül! (Alkalmazhat ún. csúsztatott mérést is pl. első nap reggeli előtt és után, második nap ebéd előtt és után végzi el a méréseket stb.)
  2. A 3 napos mérési ciklust legalább negyedévente ismételje meg, hogy orvosa teljes képet kaphasson az Ön állapotáról!
  3. Az alábbi speciális naplóba jegyezze fel a mért értékeket, az étkezések nagyságát, és a szervezetének energiaszintjét! Kattintson a dátumra, majd töltse ki az adatlapot! Az adatok rögzítése után az adatlapot az oldal alján található PDF letöltése ikonra kattintva lementheti.

A 3 nap során kapott mérési adatból orvosa tiszta képet nyer az Ön anyagcsere egyensúlyáról, és könnyen felállítható lesz vércukorprofilja. Így orvosa minden eddiginél hatékonyabb kezelési javaslatokat nyújthat. Ön pedig sokkal többet tudhat meg betegségéről, mint azt valaha is gondolta volna.

A 360°-os nézet használatához kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Letölthető adatlap

 

Segítség a kitöltéshez

  • Éhgyomri / étkezés előtti célérték
  • Étkezés utáni célérték

Mennyire tartja jónak a közérzetét?
Nagyon gyenge 1–5 Kifogástalan

Figyelmeztetés:
orvosa jóváhagyása nélkül ne változtasson az alkalmazott gyógyszerek, ill. inzulin dózisán!

 

Új mérés rögzítése