Diabétesz Kliens Program mobilalkalmazás

Új funkciókkal bővült a DKP app!

Már nem csak vércukorértékeit tárolhatja, de lehetőség van INZULIN és SZÉNHIDRÁT adatok rögzítésére is a megújult DKP (Diabétesz Kliens Program) applikációban.

Ha még nem használta, töltse le még ma az ingyenes applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból, vagy frissítse a legújabb verziót mobiltelefonján!
Az alkalmazás segítségével kényelmesen tárolhatja vércukor- inzulin vagy szénhidrát adatait táblázatos, vagy akár grafikonos formában, sőt a vércukoradatokat szöveges üzenetben meg is oszthatja.

Az applikáció használatának lépései:

  1. Töltse le okostelefonjára a DKP appot, és kapcsolja be a Bluetooth® adatátvitelt!
  2. Nyissa meg az alkalmazást mobilkészülékén.
  3. A vércukormérő kikapcsolt állapotában, nyomja meg és tartsa lenyomva a vércukormérő gombját, amíg a Bluetooth® szimbólum meg nem jelenik. Amennyiben Ön az Accu-Chek Instant készülék új verziójával rendelkezik, a vércukormérő kikapcsolt állapotában nyomja meg és tartsa nyomva a vércukormérő oldalán található alsó gombot (▼), amíg a Bluetooth® szimbólum meg nem jelenik. Ezután a párosítás szimbólum és az adatátviteli szimbólum megjelenik és villogni kezd. Az adatátvitelhez a mobilkészülékén lévő DKP alkalmazásban, a beállítások menüpontban válassza ki az Accu-Chek szinkronizációt. Android készülék esetén kérjük, engedélyezze a helymeghatározást szinkronizálás előtt.
  4. Amikor az alkalmazás kéri, adja meg a vércukormérője hátoldalán található hatjegyű PIN kódot.
  5. Amennyiben a párosítás sikeres volt, vércukormérője képernyőjén megjelenik az OK felirat.
  6. Ezután mérje meg a vércukorszintjét az Accu-Chek Instant készülékkel!
  7. Az Ön által mért vércukorértékek automatikusan, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül szinkronizálásra és beolvasásra kerülnek a DKP alkalmazásba.

Bemutató videóinkat az alábbi linkeken megtalálja:
DKP (Diabétesz Kliens Program) applikáció bemutatás Android készülékre.
DKP (Diabétesz Kliens Program) applikáció bemutatása iOS készülékre.

A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.

A Diabétesz Kliens Program a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche