A kép csak illusztráció!
Narancsleves habgaluskával
HOZZÁVALÓK:
- 250 g natúr joghurt
- 4 db tojásfehérje
- 4 dl narancslé (100 %-os)
- 2 db narancs
- 70 g eritrit (édesítőszer)
- vaníliaaroma
ELKÉSZÍTÉS:
- A narancsok héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. Hozzáadjuk a többi narancslevet, a joghurtot, az édesítőszert és a vaníliaaromát. Habosra turmixoljuk, és behűtjük.
- A habgaluskához a tojásfehérjét kemény habbá verjük, és egy evőkanál segítségével forró vízbe szaggatjuk. A galuskák mindkét oldalát 1-2 percig főzzük, majd lecsepegtetve a behűtött levesre halmozzuk.
Kalóriatartalom* (1 személyre) |
Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
---|---|---|---|
514,7 KJ/ 123 kcal | 6,3 g | 2,6 g | 21 g |