A kép csak illusztráció!
Mandulás brownie
HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg étcsokoládé (steviás)
- 10 dkg vaj
- 4 db tojás
- 5 dkg poreritrit (édesítőszer)
- 8 dkg darált mandula
- 5 dkg mandula
- 2,5 dkg tönkölyliszt
- 3 dkg kakaópor (cukrozatlan)
- 1 ek mandulaaroma
ELKÉSZÍTÉS:
- Vízgőz felett felolvasztjuk a vajat a darabokra tört csokoládéval együtt.
- A tojásokat elektromos habverővel a por alakú édesítőszerrel habosra verjük, majd hozzáforgatjuk a liszttel, kakaóporral elkevert mandulát. Elkeverjük a csokoládéval és a mandulaaromával.
- Sütőpapírral bélelt 20×30 cm-es tepsibe simítjuk, megszórjuk a durvára vágott mandulával. 200 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
Kalóriatartalom* (1 szeletre) |
Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
---|---|---|---|
1174 KJ/ 280 kcal | 8,8 g | 24 g | 7 g |