A kép csak illusztráció!
Lazacos tortilla wrap
HOZZÁVALÓK:
- 4 db teljes kiőrlésű tortilla lap
- 200 g füstölt lazac
- 150 g natúr joghurt
- 100 g madársaláta
- ½ db citrom
- só, kapor, fehér bors
ELKÉSZÍTÉS:
- A joghurtot összekeverjük a kaporral, sóval, borssal. A fél citrom kifacsart levét szintén a joghurtos öntethez adjuk.
- A tortilla lapokat kontakt grillen pár perc alatt meggrillezzük. Minden lapot megkenünk a joghurtos öntettel, a közepére madársalátát halmozunk, és pár szelet lazacot teszünk a halom tetejére.
- Még egy kis öntetet locsolunk rá, majd kicsit behajtva, az alját és tetejét betekerjük, és félbevágva tálaljuk.
Kalóriatartalom | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
---|---|---|---|
926 KJ/ 221 kcal | 15 g | 6 g | 24,3 g |