A kép csak illusztráció!
Kukorica gazpacho
HOZZÁVALÓK:
- 20 db piros koktélparadicsom
- 20 db sárga koktélparadicsom
- 280 g kukoricakonzerv
- 1 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 60 ml olívaolaj
- 20 ml balzsamecet
- 4 ek natúr joghurt
- só
- bors
ELKÉSZÍTÉS:
- A koktélparadicsomokat félbevágva egy forró serpenyőben pár perc alatt megpirítjuk.
- Egy késes aprítóban összeturmixoljuk a megpirított paradicsomokat a kukoricával, apróra vágott vöröshagymával és a többi hozzávalóval, kb. 1-1,5 dl vizet is adunk hozzá.
- Lehűtve, a tetején joghurttal tálaljuk.
TÁPANYAGTARTALOM*(1 személyre):
Kalóriatartalom | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
1120 KJ/ 267 kcal | 4,5 g | 17 g | 25 g |
*A tápérték számítás a Nutricomp szoftverével készült.