Kukorica gazpacho

A kép csak illusztráció!

Kukorica gazpacho

HOZZÁVALÓK:

  • 20 db piros koktélparadicsom
  • 20 db sárga koktélparadicsom
  • 280 g kukoricakonzerv
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 60 ml olívaolaj
  • 20 ml balzsamecet
  • 4 ek natúr joghurt
  • bors

ELKÉSZÍTÉS:

  1. A koktélparadicsomokat félbevágva egy forró serpenyőben pár perc alatt megpirítjuk.
  2. Egy késes aprítóban összeturmixoljuk a megpirított paradicsomokat a kukoricával, apróra vágott vöröshagymával és a többi hozzávalóval, kb. 1-1,5 dl vizet is adunk hozzá.
  3. Lehűtve, a tetején joghurttal tálaljuk.

TÁPANYAGTARTALOM*(1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1120 KJ/ 267 kcal 4,5 g 17 g 25 g

*A tápérték számítás a Nutricomp szoftverével készült.