A kép csak illusztráció!
Kapros-juhtúrós töltött tojás
HOZZÁVALÓK:
- 10 db tojás
- 5 dkg juhtúró
- 150 g natúr joghurt
- 2 ek majonéz
- 1 tk mustár
- kapor
- fehér bors
ELKÉSZÍTÉS:
- A tojásokat keményre főzzük, kettévágjuk, a sárgájukat keverőtálba tesszük. Villával összetörjük, hozzákeverjük a juhtúrót, a joghurtot, a majonézt, mustárt, fehér borsot és kaprot. Jól összedolgozzuk habverővel.
- Nyomózsák segítségével gazdagon megtöltjük vele a tojásfehérjéket. Apróra vágott zöldséggel vagy zöldfűszerrel díszítjük.
Kalóriatartalom | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
---|---|---|---|
964,3 KJ/229,4 kcal | 13,8 g | 17,4 g | 2,8 g |