Kapros-juhtúrós töltött tojás

A kép csak illusztráció!

Kapros-juhtúrós töltött tojás

HOZZÁVALÓK:

  • 10 db tojás
  • 5 dkg juhtúró
  • 150 g natúr joghurt
  • 2 ek majonéz
  • 1 tk mustár
  • kapor
  • fehér bors

ELKÉSZÍTÉS:

  1. A tojásokat keményre főzzük, kettévágjuk, a sárgájukat keverőtálba tesszük. Villával összetörjük, hozzákeverjük a juhtúrót, a joghurtot, a majonézt, mustárt, fehér borsot és kaprot. Jól összedolgozzuk habverővel.
  2. Nyomózsák segítségével gazdagon megtöltjük vele a tojásfehérjéket. Apróra vágott zöldséggel vagy zöldfűszerrel díszítjük.
Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
964,3 KJ/229,4 kcal 13,8 g 17,4 g 2,8 g
*A tápérték számítás a Nutricomp szoftverével készült.