A kép csak illusztráció!
Gesztenyés-meggyes pite
HOZZÁVALÓK:
- 16 dkg vaj
- 8 db tojás
- 23 dkg eritrit (édesítőszer)
- 15 dkg Graham liszt
- 5 dkg gesztenyeliszt
- 20 dkg meggy
ELKÉSZÍTÉS:
- A vajat kihabosítjuk, a tojások sárgáját egyesével, óvatosan belekeverjük. A tojások fehérjét az eritrittel nem túl kemény habbá verjük. A fehérjével fellazítjuk, majd az összekevert liszteket belekeverjük.
- A masszát kivajazott, kilisztezett tepsibe simítjuk, a lecsöpögtetett meggyet beleszórjuk. 160 fokon 45 percig sütjük.
Kalóriatartalom | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
---|---|---|---|
1745 KJ/ 415 kcal | 11 g | 28,4 g | 27,4 g |