Zöldborsós pulykamáj

Hozzávalók (4 adaghoz):

28 dkg Pulykamáj
20 dkg Zöldborsó fagyasztott
1 fej Vöröshagyma
1 ek. Olaj
1 csokor Petrezselyemzöld
Majoranna
Feketebors
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát vágjuk apróra, és az olajon pároljuk üvegesre a só hozzáadásával.
2. A májat mossuk meg, csíkozzuk fel, majd a megpárolt vöröshagymára téve pirítsuk a zöldborsóval együtt.
3. A máj gyorsan megpuhul így pár perc pirítás után adjuk hozzá a petrezselyemzöldet, majorannát, feketeborsot és zárjuk le a tüzet.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
910 KJ(218 Kcal) 17 g 11 g 11 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!