Accu-Chek

Zöldborsós pulykamáj

Hozzávalók (4 adaghoz):

28 dkg Pulykamáj
20 dkg Zöldborsó fagyasztott
1 fej Vöröshagyma
1 ek. Olaj
1 csokor Petrezselyemzöld
Majoranna
Feketebors
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát vágjuk apróra, és az olajon pároljuk üvegesre a só hozzáadásával.
2. A májat mossuk meg, csíkozzuk fel, majd a megpárolt vöröshagymára téve pirítsuk a zöldborsóval együtt.
3. A máj gyorsan megpuhul így pár perc pirítás után adjuk hozzá a petrezselyemzöldet, majorannát, feketeborsot és zárjuk le a tüzet.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
910 KJ(218 Kcal) 17 g 11 g 11 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!