Accu-Chek

Zöld citromos grillezett tőkehalfilé, vitaminsalátával

Hozzávalók (4 adaghoz):

48 dkg tőkehalfilé
40 dkg sárgarépa
40 dkg kígyóuborka
40 dkg paradicsom
20 dkg kukorica, morzsolt, fagyasztott
1 db lime
1 ek olaj, oliva
1 csokor petrezselyemzöld
bors, örölt
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Az uborkát, paradicsomot megmossuk és egyenletes darabokra felkockázzuk.
2. A sárgarépát nagylyúkú reszelőn lereszeljük.
3. A petrezselyemzöldet megmossuk és felvágjuk apróra.
4. A saláta alapanyagokat összekeverjük, kevés sóval, olivaolajjal, lime levével meglocsolva újra összekeverjük.
5. A tőkehalat enyhén borsozzuk, majd teflon serpenyőben, pár perc alatt mindkét oldalán átsütjük.
6. A halat ízesítjük még sóval, meglocsoljuk a lime levével és tálalhatjuk a kész salátával.

Tápanyagtartalom*(1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1238 KJ (295 Kcal) 27 g 7,5 g 28 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!