Zöld citromos grillezett tőkehalfilé, vitaminsalátával

Hozzávalók (4 adaghoz):

48 dkg tőkehalfilé
40 dkg sárgarépa
40 dkg kígyóuborka
40 dkg paradicsom
20 dkg kukorica, morzsolt, fagyasztott
1 db lime
1 ek olaj, oliva
1 csokor petrezselyemzöld
bors, örölt
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Az uborkát, paradicsomot megmossuk és egyenletes darabokra felkockázzuk.
2. A sárgarépát nagylyúkú reszelőn lereszeljük.
3. A petrezselyemzöldet megmossuk és felvágjuk apróra.
4. A saláta alapanyagokat összekeverjük, kevés sóval, olivaolajjal, lime levével meglocsolva újra összekeverjük.
5. A tőkehalat enyhén borsozzuk, majd teflon serpenyőben, pár perc alatt mindkét oldalán átsütjük.
6. A halat ízesítjük még sóval, meglocsoljuk a lime levével és tálalhatjuk a kész salátával.

Tápanyagtartalom*(1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1238 KJ (295 Kcal) 27 g 7,5 g 28 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!