Zabpelyhes lencsefasírt fokhagymás joghurttal

Hozzávalók (4 adaghoz):

16 dkg lencse
8 dkg zabpehely
1 ek étolaj
1,6 dl natúr joghurt
½ fej vöröshagyma
1 db tojás
csemege fűszerpaprika
fokhagyma
majoranna
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A lencsét puhára főzzük enyhén sós vízben.
2. A vöröshagymát megpároljuk az olajon.
3. Összeállítjuk a vagdaltat a megfőtt lencse, zabpehely, vöröshagyma, tojás, majoranna, fűszerpaprika összedolgozásával.
4. Pogácsákat formázunk a vagdalt masszából, amiket egy kiolajozott tűzálló edénybe sorakoztatunk.
5. Forró sütőben megsütjük.
6. A hideg joghurtot kikeverjük a zúzott fokhagymával, pici sóval, és a megsült vagdalt pogácsák mellé tálaljuk.

Tápanyagtartalom*(1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1937 KJ (463 Kcal) 16 g 22 g 48 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix, Multiclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!