Tengeri halfilé szezámmagos bundában

Hozzávalók (4 adaghoz):

40 dkg Halfilé
10 dkg Teljes kiőrlésű liszt
1 db Tojás
5 dkg Sajt reszelve (Óvári, Trappista)
3 dkg Szezámmag
2 ek. Olaj
2 dl Szóda
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Lisztből, szódából, tojásból, reszelt sajtból készítsünk sűrű palacsinta masszát.
2. A halszeleteket forgassuk a masszába.
3. A halat fektessük kiolajozott serpenyőbe, szórjuk meg szezámmagal, és fedő alatt pároljuk.
4. 5-10 perc után fordítsuk meg és a hal másik oldalát is süssük aranysárgára.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1900 KJ(475 Kcal) 31,6 g 29,5 g 17,2 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!