Téli zöldségleves árpagyönggyel

Hozzávalók:

8 dkg sárgarépa
8 dkg petrezselyemgyökér
8 dkg zöldborsó
4 dkg zellerkocka
4 dkg karalábé
4 dkg árpagyöngy
1 ek étolaj
1 kis fej Hagyma
1 csokor Petrezselyemzöld, friss
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A zöldségeket meghámozzuk, megmossuk, és egyenlő nagyságúra feldaraboljuk.
2. Olajon megpirítjuk a zöldségeket.
3. Felengedjük kb. 1 liter vízzel, és főzni kezdjük.
4. Ízesítjük sóval, egészben hagyott vöröshagymával.
5. Ha forr a leves, beleszórjuk az árpagyöngyöt és puhára főzzük.
6. Tálalás előtt friss petrezselyemzölddel megszórjuk.

Tápérték szeletenként:

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
581 KJ (139 Kcal) 3 g 7 g 14 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!