Tejfölös gombás marhatokány

Hozzávalók (4 adaghoz):

36 dkg Sovány marhahús
20 dkg Csiperke gomba
1,2 dl 12% zsírtartalmú teljföl
1 púpos ek. Graham liszt
1 fej Vöröshagyma
1 csokor Petrezselyemzöld
Feketebors
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát vágjuk apró kockákra, só hozzáadásával pároljuk üvegesre az olajon.
2. A marhahúst mossuk meg és egyforma darabokra csíkozzuk fel.
3. A vöröshagymára téve pároljuk puhára a húst. Kuktában is készíthetjük akkor lényegesen rövidebb a főzési idő.
4. Ha majdnem teljesen puha a hús, pirítsuk zsírjára és adjuk hozzá a megmosott cikkekre vágott gombát.
5. Engedjük fel csontlével vagy vízzel és a tejfölös habarást melegítsük hozzá.
6. Forraljuk, és ízesítsük az apróra vágott petrezselyemzölddel, frissen őrölt borssal.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1187 KJ(284 Kcal) 23,8 g 17 g 8,4 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!