Tejfölös gombás marhatokány

Hozzávalók (4 adaghoz):

36 dkg Sovány marhahús
20 dkg Csiperke gomba
1,2 dl 12% zsírtartalmú teljföl
1 púpos ek. Graham liszt
1 fej Vöröshagyma
1 csokor Petrezselyemzöld
Feketebors
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát vágjuk apró kockákra, só hozzáadásával pároljuk üvegesre az olajon.
2. A marhahúst mossuk meg és egyforma darabokra csíkozzuk fel.
3. A vöröshagymára téve pároljuk puhára a húst. Kuktában is készíthetjük akkor lényegesen rövidebb a főzési idő.
4. Ha majdnem teljesen puha a hús, pirítsuk zsírjára és adjuk hozzá a megmosott cikkekre vágott gombát.
5. Engedjük fel csontlével vagy vízzel és a tejfölös habarást melegítsük hozzá.
6. Forraljuk, és ízesítsük az apróra vágott petrezselyemzölddel, frissen őrölt borssal.

Tápanyagtartalom* (Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1187 KJ(284 Kcal) 23,8 g 17 g 8,4 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!