Szivárványos árpagyöngy köret

Hozzávalók (4 adaghoz):

12 dkg Árpa
8 dkg Zöldborsó
8 dkg Sárgarépa
4 dkg Petrezselyemgyökér
1 ek Olaj
1 kisebb fej Vöröshagyma
1 kk
1 csokor Petrezselyemzöld
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A zöldségeket tisztítsuk meg, a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret vágjuk kockákra.
2. Az olajat forrósítsuk fel és pirítsuk meg a zöldségeket - a zöldborsót, sárgarépát és petrezselyemgyökeret -, majd tegyük rá az árpát és másfélszeres forró, sós vízzel engedjük fel.
3. A megtisztított fej vöröshagymát tegyük bele és fedő alatt 15-20 percig pároljuk puhára.
4. Ha elkészült, a vöröshagymát vegyük ki és apróra vágott petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.

Tipp:
Köreteknél is fontos a változatosságra törekedni és javasolt időnként az árpát választani, mert magasabb rosttartalma miatt sokkal előnyösebb hatást gyakorol a szervezetre, és a vércukor értékekre, mint a megszokott fehérrizs vagy burgonya.

Tápanyagtartalom*(1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
946 KJ (226 Kcal) 4,5 g 10 g 28 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694
FIGYELEM! 2018. december 22. – 2019. január 6. között
az ügyfélszolgálat szünetel!

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix, Multiclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!