Szilváslepény

Hozzávalók (10 személyre):

80 dkg szilva
1 db citrom
30 dkg liszt graham/ teljes kiörlésű
20 dkg margarin
1 db tojás
3 dkg zabkorpa
édesítőszer
fahéj
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd a tojás hozzáadásával linzer tésztát gyúrunk belőle.
2. A szilvát megmossuk, félbevágjuk és fahéjjal ízesítjük.
3. A tészta felét tepsibe tesszük, megszórjuk zabkorpával, majd a felezett szilvákat rátesszük.
4. A tészta másik felét is kinyújtjuk, tepsi nagyságúra, mellyel befedjük a szilvákat.
5. A tészta tetejét megszurkáljuk, forró sütőben készre sütjük.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
293 Kcal 6 g 17 g 28 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!