Sopszka saláta

Hozzávalók (4 adaghoz):

52 dkg Uborka
48 dkg Paradicsom
20 dkg Juhtúró
1 fej Lilahagyma
1,5 ek Olivaolaj
1 kk
1 db Citrom
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Az uborkát, paradicsomot és a lilahagymát mossuk meg és vágjuk apró kockákra.
2. Egy tálban keverjük össze a zöldségeket és locsoljuk meg citromlével, olivaolajjal, majd sózzuk meg
3. A juhtúrót törjük át és szórjuk a saláta tetejére.

Ajánlott a tálalás előtt pár órát hütőben tartani, hogy az ízek összeérjenek.

Tipp:
Kuktában is készíthetjük, akkor jelentős időt sporolunk meg és a tápanyagveszteséget is mérsékeljük.

Tápanyagtartalom* (1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1104 KJ (264 Kcal) 10 g 20 g 11 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!