Savanyú káposztával göngyölt sertéskaraj puliszkával

Hozzávalók:

60 dkg savanyú káposzta
48 dkg sertéskaraj
12 dkg kukoricadara
0,8 dl tejföl, 12%-os
4 dkg császárszalonna
fekete bors, őrölt
babérlevél
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk.
2. A savanyú káposztát megpároljuk a szalonnára téve.
3. A karajszeleteket kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk, és a megpárolt savanyú káposztát beletéve felgöngyöljük.
4. Tűzálló tálba helyezzük a karajszeleteket és puhára sütjük.
5. A kukoricadarát kétszeres mennyiségű, forró, sós vízbe szórjuk, és fedő alatt hagyjuk pihenni, míg megpuhul.
6. Ha kissé meghűlt a puliszka, kiborítjuk a lábasból és felszeleteljük.
7. A maradék káposztát és puliszkát tányérra tesszük, és tejföllel meglocsolva tálaljuk a hússal.

Tápérték szeletenként:

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1 886 KJ (450 Kcal) 31 g 22 g 29 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!