Savanyú káposztával göngyölt sertéskaraj puliszkával

Hozzávalók:

60 dkg savanyú káposzta
48 dkg sertéskaraj
12 dkg kukoricadara
0,8 dl tejföl, 12%-os
4 dkg császárszalonna
fekete bors, őrölt
babérlevél
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk.
2. A savanyú káposztát megpároljuk a szalonnára téve.
3. A karajszeleteket kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk, és a megpárolt savanyú káposztát beletéve felgöngyöljük.
4. Tűzálló tálba helyezzük a karajszeleteket és puhára sütjük.
5. A kukoricadarát kétszeres mennyiségű, forró, sós vízbe szórjuk, és fedő alatt hagyjuk pihenni, míg megpuhul.
6. Ha kissé meghűlt a puliszka, kiborítjuk a lábasból és felszeleteljük.
7. A maradék káposztát és puliszkát tányérra tesszük, és tejföllel meglocsolva tálaljuk a hússal.

Tápérték szeletenként:

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1 886 KJ (450 Kcal) 31 g 22 g 29 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix, Multiclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!