Sárgarépás céklasaláta

Hozzávalók (4 adaghoz):

40 dkg cékla
20 dkg sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 ek olaj, oliva
borsikafű
kakukkfű
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A céklát, sárgarépát, vöröshagymát megmossuk, megpucoljuk majd nagylyukú reszelőn lereszeljük.
2. A vegyesen felvágott zöldségeket meglocsoljuk az olivaolajjal és a fűszerekkel össszekeverjük.
3. Hűtőbe tesszük és hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
4. Fogyaszthatjuk szendvicshez, melegételekhez, de kisétkezésekhez is önálló salátaként.

Tápanyagtartalom* (1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
312 KJ (74 Kcal) 2 g 2 g 11 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!