Póréhagymás lencsefőzelék

Hozzávalók (4 adaghoz):

32 dkg lencse
1,2 dl tejföl, 12%-os
2 ek teljes kiőrlésű búzaliszt
1 ek étolaj
20 dkg póréhagyma
mustár
ecet
fokhagyma
babérlevél
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A lencsét beáztatjuk hideg vízben.
2. A póréhagymát megmossuk és felkarikázzuk.
3. Megpirítjuk olajon a felvágott hagymakarikákat, zúzott fokhagymát.
4. Hideg vízzel felöntjük és beletesszük főni a lencsét, a babérlevéllel, sóval ízesítjük.
5. Habarást készítünk liszttel, tejföllel és a fűszerpaprikával, majd hozzámelegítve a lencséhez adjuk.
6. Utóízesítjük szükség szerint ecettel, mustárral.

Tápanyagtartalom*(1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1896 KJ (453 Kcal) 23 g 15 g 53 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!