Accu-Chek

Póréhagymás-tejszínes csirkemell

Hozzávalók (4 adaghoz):

36 dkg csirkemell
24 dkg póréhagyma
24 dkg sárgarépa
1 dl tejszín, 10%-os
1 ek étolaj
petrezselyem, friss
szerecsendió
bors, őrölt fekete
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A sárgarépát meghámozzuk és vékony csíkokra vágjuk, vagy reszelővel felaprítjuk.
2. A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk.
3. Az olajon a csirkemell szeleteket hirtelen átfuttatjuk.
5. Kiszedjük a húst, és a felkarikázott póréhagymát a sárgarépával együtt átpirítjuk.
6. Visszatesszük a húst, és tovább pároljuk a zöldségekkel együtt.
7. Ha már megpuhultak az alapanyagok, hozzáadjuk a tejszínt, szerecsendiót, apróra vágott friss petrezselyemzöldet.

Tápanyagtartalom*(1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1050 KJ (250 Kcal) 25 g 11 g 7 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!