Pikáns sárgadinnyés krémleves sonka csipsszel

Hozzávalók (4 adaghoz):

8 dkg sárgadinnye
3 dl 1,5 zsírtartalmú tej
1,2 dl 12% zsírtartalmú tejföl
4 dkg margarin
12 dkg prágai sonka
csipetnyi só
Kakukkfű
Szerecsendió
Fehérbors
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A sárgadinnyét mossuk és hámozzuk meg, magjait távolítsuk el.
2. A gyümölcshúst vágjuk apró, egyenletes kockára. A kétharmad részét margarinon futtassuk át és engedjük fel a tejjel, majd melegítsük hozzá a tejfölt.
3. Botmixerrel pépesítsük össze, és a fűszereket hozzáadva újra forraljuk össze.
4. A felcsíkozott sonkát teflon serpenyőben vagy sütőben hirtelen pirítsuk át. Tegyük tányérokba a maradék sárgadinnye kockákat, merjük rá a levest és szórjuk a tetejére a sonka csíkokat. Hidegen és melegen is egyaránt fogyasztható.

Tipp:
A kakukkfű és a szerecsendió is nagyon erőteljes fűszer, ezért kis mennyiségek hozzáadásával ízesítsük az ételt.

Tápanyagtartalom*(1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
937 KJ (224 Kcal) 11 g 16 g 9 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!