Petrezselymes, gombás csirkeragu, barna rizzsel

Hozzávalók (4 személyre):

40 dkg csirkemell filé
1 fej vöröshagyma
20 dkg barna rizs
40 dkg gomba
4 dkg graham liszt
1,2 dl tejszín, főző, 10% zsírtartalmú
2 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
borsikafű
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Az előírásnak megfelelően megfőzzük a barna rizst.
2. A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk a só hozzáadásával.
3. A csirkemellet csíkokra vágva hirtelen lepirítjuk, a cikkekre vágott gombát szintén hozzáadjuk.
4. Meghintjük liszttel és felengedjük hideg vízzel és a tejszínnel.
5. Ízesítjük sóval, fokhagymával, borsikafűvel, kevés őrölt borssal.
6. Apróra vágott petrezselyemzölddel együtt tálaljuk.
7. Tányérra szedjük a barnarizst és hozzátálaljuk a gombás csirkeragut.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
528,8kcal 37,3 g 16 g 50,1 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!