Lestyános csirkemellragu leves

Hozzávalók (4 személyre):

21 dkg csirkemell
16 dkg sárgarépa
8 dkg petrezselyemgyökér
16 dkg zöldbab
10 dkg zeller
1 fej vöröshagyma
1ek olaj
3dkg liszt
1/2 csokor petrezselyemzöld
1 csokor lestyán
citromlé, natúr
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát vágjuk apróra, és só hozzáadásával olajon pároljuk üvegesre.
2. A zöldségeket mossuk meg és vágjuk egyenletes darabokra.
3. A csirkemellet mossuk meg, kockázzuk fel, majd a vöröshagymára téve pirítsuk meg és a zöldségekkel együtt pároljuk.
4. Ha félig megpuhult újra pirítsuk és hintsük meg liszttel és engedjük fel vízzel.
5. Főzzük puhára az alapanyagokat, ízesítsük az apróra vágott lestyánnal, petrezselyemzölddel, citromlével.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
888 KJ (212 kcal) 21 g 6,1 g 17,5 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!