Lestyános csirkemellragu leves

Hozzávalók (4 személyre):

21 dkg csirkemell
16 dkg sárgarépa
8 dkg petrezselyemgyökér
16 dkg zöldbab
10 dkg zeller
1 fej vöröshagyma
1ek olaj
3dkg liszt
1/2 csokor petrezselyemzöld
1 csokor lestyán
citromlé, natúr
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát vágjuk apróra, és só hozzáadásával olajon pároljuk üvegesre.
2. A zöldségeket mossuk meg és vágjuk egyenletes darabokra.
3. A csirkemellet mossuk meg, kockázzuk fel, majd a vöröshagymára téve pirítsuk meg és a zöldségekkel együtt pároljuk.
4. Ha félig megpuhult újra pirítsuk és hintsük meg liszttel és engedjük fel vízzel.
5. Főzzük puhára az alapanyagokat, ízesítsük az apróra vágott lestyánnal, petrezselyemzölddel, citromlével.

Tápanyagtartalom*(1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
888 KJ (212 kcal) 21 g 6,1 g 17,5 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!