Köménymagos sertésborda cukkinis hajdinával

Hozzávalók (4 személyre):

32 dkg cukkini
1 fej vöröshagyma
24 dkg hajdina
4 szelet csontos sertéskaraj
2 ek olaj
1 csokor petrezselyemzöld
borsikafű
köménymag
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Az étolajon átpirítjuk a hajdinát, a megtisztított egészben hagyott vöröshagymát, majd kétszeres mennyiségű sós vizzel felöntjük és puhára pároljuk fedő alatt.
2. A cukkinit megmossuk, héjával együtt felcsíkozzuk és nagy lángon megpároljuk, sóval borsikafűvel ízesítjük és a kész hajdinához adjuk, az apróra vágott petrezselyemzölddel együtt.
3. A hús szeleteket megmossuk, kiklopfoljuk, ízesítjük, sóval, köménymaggal, és nagy lángon hirtelen megsütjük vagy grillezzük.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
636 Kcal 46 g 26 g 55 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694
FIGYELEM! 2018. december 22. – 2019. január 6. között
az ügyfélszolgálat szünetel!

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix, Multiclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!