Köles leveles spenóttal

Hozzávalók:

24 dkg köles
16 dkg paraj, leveles
2 gerezd fokhagyma
1 ek étolaj (repce)
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A kölest kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük.
2. A spenót leveleket megmossuk, a fokhagymát megpucoljuk, és apróra vágjuk vagy reszeljük.
3. Olajon megpirítjuk a fokhagymát, majd a megmosott spenótleveleket rádobjuk, megfonnyasztjuk.
4. A kész kölest a spenóthoz adjuk, és így tálaljuk köretként.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1399 KJ (334 Kcal) 8 g 12 g 47 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!