Karfiol krémleves pirított magokkal

Hozzávalók (4 személyre):

40 dkg karfiol
2 ek olaj
½ fej vöröshagyma
1 db tojás
0,4 dl tejszín főző
4 dkg olajos mag keverék (tökmag, napraforgómag, szezámmag)
örölt fehér bors
ételízesítő
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát apróra vágjuk és az olajon, só hozzáadásával megpároljuk.
2. Felöntjük kb. 8 dl vízzel és a karfiolokat rózsáira szedve beletesszük, forraljuk, míg megpuhul a zöldség.
3. Leturmixoljuk, utóízesítjük, sóval, borssal, ételízesítővel.
4. Újra felforraljuk, tálalás előtt hozzámelegítjük a tojássárgáját és tejszínt.
5. Az olajos magokat szárazon megpirítjuk.
6. A krémes állagú levest tányérokba szedjük és megszórjuk a pirított magokkal.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
198 Kcal 5 g 16 g 6 g

Budapest, 2017.07.21.

Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix, Multiclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!