Kapros lucskos káposztafőzelék

Hozzávalók:

80 dkg fejes káposzta
0,8 dl tejföl, 12%-os
4 lapos ek liszt
3 dkg szalonna, csécsi
kapor, friss
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A fejes káposztát vékony csíkokra vágjuk.
2. A szalonnát felkockázzuk és kisütjük a zsírját.
3. A szalonnakockákra rátesszük a káposztát és felengedjük vízzel.
4. Ha félig megpuhult a káposzta, elkészítjük a tejfölös habarást és hozzámelegítve beleöntjük.
5. Kiforraljuk, ízesítjük sóval és frissen összevágott kaporral.

Tápérték szeletenként:

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1 206 KJ (288 Kcal) 5 g 10 g 43 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!