Kapros karalábésaláta

Hozzávalók (4 személyre):

2 db karalábé
2 dl tejföl
2 ek citromlé, natúr
1 csomag kapor
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A karalábékat hámozzuk meg és vágjuk kisebb kockákra.
2. A tejfölbe keverjük bele a sót, apróra vágott kaprot, a citrom levét.
3. A tejfölös öntetet tegyük a karalábéra, hagyjuk állni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.

Tápanyagtartalom*(1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
668 KJ (160 kcal) 4 g 10 g 11 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!