Káposztás bableves kolbásszal

Hozzávalók:

12 dkg savanyú káposzta
12 dkg szárazbab
12 dkg füstölt kolbász
2 ek liszt
1 fej hagyma
csemege paprika
babérlevél
kömény õrölt
fokhagyma
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A kolbászt karikára vágjuk, és kisütjük a zsírját.
2. Az előző nap beáztatott szárazbabot hozzáadjuk és felöntjük vízzel.
3. Ízesítjük a vöröshagymával, babérlevéllel.
4. A savanyú káposztát kisebb szálakra vágjuk, és a babbal együtt puhára főzzük.
5. Fokhagymával, fűszerpaprikával ízesített rántást készítünk, majd hozzáadjuk a leveshez és kiforraljuk.
6. Szükség esetén utó ízesítjük sóval.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
997 KJ (237 Kcal) 13,1 g 8,2 g 26,5 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!