Accu-Chek

Jércés rakott kelkáposzta hajdinával

Hozzávalók (4 adaghoz):

80 dkg kelkáposzta
32 dkg pulykacomb darálva
2 dl tejföl 21% zsírtartalmú
16 dkg hajdina
1 fej vöröshagyma
2 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
majoranna
fűszerpaprika
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk a só hozzáadásával.
2. A darált pulykahúst a megpárolt vöröshagymára téve megpirítjuk, ízesítjük sóval, fokhagymával, fűszerpaprikával.
3. A hajdinát másfélszeres, sós víz hozzáadásával puhára pároljuk. Ízesítjük rozmaringgal.
4. A kelkáposztát gőzben, vagy vízben főzve megpuhítjuk.
5. Tűzálló tálat kikenünk olajjal és lerétegezzük sorban a kelkáposztát, darált húst, hajdinát. A tetejére kelkáposztát rakunk ismét.
6. Meglocsoljuk tejföllel és készre sütjük.

Tápanyagtartalom*(1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
2156 KJ (515 Kcal) 30 g 26 g 41 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!