Gombás sertésragu sajtos karfiolpürével

Hozzávalók:

64 dkg karfiol
40 dkg sertéshús
40 dkg csiperkegomba, friss
12 dkg sajt, trappista
1 ek étolaj
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyemzöld
fehér bors, őrölt
borsikafű
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A fejes káposztát vékony csíkokra vágjuk.
2. A szalonnát felkockázzuk és kisütjük a zsírját.
3. A szalonnakockákra rátesszük a káposztát és felengedjük vízzel.
4. Ha félig megpuhult a káposzta, elkészítjük a tejfölös habarást és hozzámelegítve beleöntjük.
5. Kiforraljuk, ízesítjük sóval és frissen összevágott kaporral.

Tápérték szeletenként:

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1 206 KJ (288 Kcal) 5 g 10 g 43 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!