Gombás padlizsán

Hozzávalók (4 adaghoz):

80 dkg Padlizsán
40 dkg Csiperke gomba
1 ek Olaj
1 csokor Petrezselyem zöld
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A padlizsánt és a gombát mossuk meg.
2. Vágjuk a gombát nagyobb cikkekre, a padlizsánt hasonló nagyságú hasábokra.
3. Mindkét alapanyagot , folyamatos keverés mellett, olajon pirítsuk meg.
4. Körülbelül 8-10 perc alatt pároljuk készre.
5. Mindkét alapanyag magas víztartalmú, így víz hozzáadása általában nem szükséges.
6. Ha elkészült megsózzuk, és apróra vágott petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.

Melegen kiváló körete lehet húsételeknek, de hidegen salátaként is fogyasztható.

Tipp:
Sóból használhatunk csökkentett nátrium tartalmú sót, ezzel is javíthatunk a nagyon magas só illetve nátruimbevitel arányán.

Tápanyagtartalom*(1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
576 KJ (138 Kcal) 8,6 g 5,6 g 13 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!