Accu-Chek

Friss nyári lecsó pulykakolbásszal

Hozzávalók (4 személyre):

40 dkg paradicsom
80 dkg zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
1 ek olaj
24 dkg pulykakolbász
2 db tojás
fűszerpaprika
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk a só hozzáadásával.
2. A megpárolt vöröshagymára ráteszük a karikára vágott kolbászt és átpirítjuk az olajon, majd rátesszük a megmosott és apróra vágott zöldpaprikát, paradicsomot.
3. Amikor a zöldségek megpuhultak, felütjük a tojásokat és sűrűn keverve hozzáadjuk.
4. Sóval, fűszerpaprikával ízesítjük.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
405 Kcal 18 g 31 g 11 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!