Egzotikus hal árpával

Hozzávalók (4 személyre):

40 dkg Tengeri halfilé
20 dkg Brokkoli
20 dkg Árpa
20 dkg Zöldborsó (akár fagyasztott)
1 fej Vöröshagyma
2 ek Olaj
2 dl Fehér szárazbor
3-4 gerezd Fokhagyma
2-3 db Babérlevél
1/4 kk. Kurkuma
1 csokor Petrezselyem zöld
Só ízlés szerint
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A tengeri halfilé mindkét oldalát futtassuk át olajon, majd vegyük ki a filéket.
2. A serpenyűben megmaradt olajon pároljuk meg az apróra vágott vagy reszelt vöröshagymát.
3. Öntsük fel fehérborral, ízesítsük, babérlevéllel, kurkumával és együk vissza a halfiléket a pároló lébe. 10-15 perc alatt főzzük puhára!
4. Az árpát mossuk meg, olajon pirítsuk a fokhagymával együtt, majd adjuk hozzá a zöldségeket (apró rózsáira szedett brokkolit, zöldborsót), majd kétszeres mennyiségű sós vízzel öntsük fel és 20 perc alatt pároljuk készre.
5. Tálalás előtt friss petrzselyem zölddel szórjuk meg és a hal mellé szedve tálaljuk.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1983 KJ (474 Kcal) 25,7 g 14 g 52 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix, Multiclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!