Csőbensült zöldbab

Hozzávalók:

1 kg zöldbab
2 dl kefir
3 db tojás
1 csokor kapor
1 kk olaj
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A zöldbabot félpuhára pároljuk, vagy főzzük enyhén sós vízben.
2. Egy tűzálló tálat kikenünk olajjal, és lerakjuk a lecsepegtetett zöldbabot.
3. A tojásokat az apróra vágott kaporral, sóval kikeverjük.
4. A kefirhez hozzáadjuk a tojást, és a zöldbab tetejére öntjük.
5. Sütőben aranysárgára sütjük.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
844 KJ (202 Kcal) 13,6 g 7,3 g 19,6 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!