Csicseriborsós zöldségropogós

Hozzávalók:

10 dkg paraj
12 dkg sárgarépa
12 dkg csicseriborsó
8 dkg cukkini
2 ek olaj
4 ek liszt, teljes kiőrlésű
1 db tojás
fokhagyma
borsikafű
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk.
2. Lereszeljük nagylyukú reszelőn a sárgarépát, cukkinit.
3. A csicseriborsót puhára főzzük, ledaráljuk.
4. Egy tálba összekeverjük a zöldségeket, tojást, fűszereket, lisztet és lapított gombócokat készítünk belőle.
5. Kiolajozott tepsibe tesszük és forró sütőben megsütjük.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1 461 KJ (350 Kcal) 11,2 g 17,7 g 36,2 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!