Citromfüves őszibarack krémleves

Hozzávalók (4 személyre):

40 dkg őszibarack
1db citrom
2 ek liszt
0,8 dl tejföl (12% zsírtartalmú)
édesítőszer
szegfűszeg
fahéj
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Felteszünk vízet forrni melybe beletesszük a szegfűszeget és a fahéjat. Ha kiforrt leszűrjük.
2. Az őszibarackokat, megmossuk, kimagozzuk, kisebb kockákra vagy szeletekre vágjuk, és az ízesített vízbe tesszük.
3. Habarást készítünk a tejföllel és a liszttel, majd hozzámelegítve a leveshez adjuk, kiforraljuk.
4. Krémessé turmixoljuk majd pár perc forralás után utóízesítjük, citromlével, édesítőszerrel, csipetnyi sóval.
A tálalásnál friss citromfűvel ízesítjük és díszítjük.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
105 Kcal 2,7 g 2,6 g 17 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!