Citromfüves őszibarack krémleves

Hozzávalók (4 személyre):

40 dkg őszibarack
1db citrom
2 ek liszt
0,8 dl tejföl (12% zsírtartalmú)
édesítőszer
szegfűszeg
fahéj
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Felteszünk vízet forrni melybe beletesszük a szegfűszeget és a fahéjat. Ha kiforrt leszűrjük.
2. Az őszibarackokat, megmossuk, kimagozzuk, kisebb kockákra vagy szeletekre vágjuk, és az ízesített vízbe tesszük.
3. Habarást készítünk a tejföllel és a liszttel, majd hozzámelegítve a leveshez adjuk, kiforraljuk.
4. Krémessé turmixoljuk majd pár perc forralás után utóízesítjük, citromlével, édesítőszerrel, csipetnyi sóval.
A tálalásnál friss citromfűvel ízesítjük és díszítjük.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
105 Kcal 2,7 g 2,6 g 17 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!