Borókás marhapörkölt hajdinával

Hozzávalók:

40 dkg marhahús (lábszár)
24 dkg hajdina
1 ek étolaj
10 dkg lecsó
1 nagy fej vöröshagyma
borókabogyó
pirospaprika
fokhagyma
bors fekete õrölt
petrezselyemzöld
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Az olajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát.
2. A megmosott, kockára vágott húst lepirítjuk.
3. Fedő alatt félpuhára pároljuk, majd zsírjára pirítjuk.
4. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, borsot, zúzott fokhagymát, borókabogyót.
5. Vízzel vagy húslével felöntve teljesen készre pároljuk fedő alatt.
6. A hajdinát, kétszeres mennyiségű sós vízzel puhára főzzük, megszórjuk petrezselyemzölddel.
7. A húst kuktában is elkészíthetjük.
8. A pörköltet a hajdinával tálaljuk tányérra.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
2 764 KJ (661 Kcal) 29,6 g 38,6 g 47,5 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!