Borókás marhapörkölt hajdinával

Hozzávalók:

40 dkg marhahús (lábszár)
24 dkg hajdina
1 ek étolaj
10 dkg lecsó
1 nagy fej vöröshagyma
borókabogyó
pirospaprika
fokhagyma
bors fekete õrölt
petrezselyemzöld
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Az olajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát.
2. A megmosott, kockára vágott húst lepirítjuk.
3. Fedő alatt félpuhára pároljuk, majd zsírjára pirítjuk.
4. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, borsot, zúzott fokhagymát, borókabogyót.
5. Vízzel vagy húslével felöntve teljesen készre pároljuk fedő alatt.
6. A hajdinát, kétszeres mennyiségű sós vízzel puhára főzzük, megszórjuk petrezselyemzölddel.
7. A húst kuktában is elkészíthetjük.
8. A pörköltet a hajdinával tálaljuk tányérra.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
2 764 KJ (661 Kcal) 29,6 g 38,6 g 47,5 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!