Accu-Chek

Bográcsgulyás marhahúsból

Hozzávalók:

28 dkg burgonya
24 dkg marha comb
8 dkg sárgarépa
1 fej hagyma
1 ek étolaj
4 dkg karalábé
4 dkg petrezselyemgyökér, friss
4 dkg zeller
3 dkg lecsó
1 csokor petrezselyemzöld
pirospaprika
fokhagyma
kömény, őrölt
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát meghámozzuk és apróra vágjuk.
2. A marhahúst megmossuk, felkockázzuk.
3. A zöldségeket meghámozzuk és egyforma darabokra vágjuk.
4. Az olajon megfonnyasztjuk a vöröshagymát.
5. A hagymára tesszük a húskockákat és lepirítás után puhára pároljuk. Ízesítjük fokhagymával, fűszerpaprikával, lecsóval, köménymaggal.
6. Felengedjük hidegvízzel és hozzáadjuk a zöldségeket, burgonyakockákat.
7. Ha megpuhultak az alapanyagok, utóízesítjük.

Tápanyagtartalom*(Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1 081 KJ (256 Kcal) 15 g 15 g 16 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!