Babpástétom

Hozzávalók (1 adagra):

10 dkg Szárazbab
1 kisebb Vöröshagyma
1 ek. Olaj
1/2 csokor Petrezselyemzöld
1 kk
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A szárazbabot áztassuk egy éjszakán át, majd lassú tüzön főzzük puhára.
2. Ha kihült, törjük pépes állagúra.
3. A vöröshagymát, tisztítás után, vágjuk apróra vagy reszeljük le.
4. Tegyük az összetevőket, a babpépet és a vöröshagymát egy tálba, adjuk hozzá a petrezselymet, olajat, sót majd keverjük krémesre. Tápláló és laktató fogás reggelire vagy vacsorára barna kenyérrel kiegészítve.

Tipp:
Olajat válasszunk változatosan. Használhatunk repce-, oliva-, kukorica- vagy dió olajakat, ezzel előnyösen befolyásoljuk a szervezetünkbe jutó zsírsavak összetételét.

Tápanyagtartalom*(1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
545 KJ(130 Kcal) 6 g 5,5 g 14 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!