Alföldi pulykaragu

Hozzávalók:

32 dkg pulyka combfilé
1 db közepes vöröshagyma, felaprítva
3 gerezd zúzott fokhagyma
1,2 dl tejföl 12%
12 dkg sárgarépa
1 fej hagyma
12 dkg petrezselyem gyökér
1 ek étolaj
2 dkg sûrített paradicsom
bors fekete õrölt
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A pulykacombot megmossuk, apró kockákra vágjuk.
2. A zöldségeket megtisztítjuk, felvágjuk egyenlő nagyságú kockákra.
3. A vöröshagymát olajon megpároljuk a só hozzáadásával.
4. Lepirítjuk a húst, a zöldségeket, majd félpuhára pároljuk.
5. Újra lepirítás után hozzáadjuk a paradicsompürét. és kevés vízzel felöntve készre főzzük.
6. Ha megpuhultak a nyersanyagok, a tejfölt hozzámelegítve kiforraljuk.
7. Hozzáadhatjuk a tejfölt a tálalás alkalmával is.

Tápérték adagonként:

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1079 KJ (257 Kcal) 18,5 g 16,6 g 6,3 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!