A kép csak illusztráció!
Gesztenyekrémleves
HOZZÁVALÓK:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 8 dl tej (1,5%-os)
- 1 evőkanál eritrit (édesítőszer)
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2 dl habtejszín (cukrozatlan)
- rumaroma
ELKÉSZÍTÉS:
- A pudingport kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet, és felforraljuk állandó kevergetés mellett.
- A gesztenyemasszát villával áttörjük. Hozzáadjuk a pudingos tejhez, 1-2 percig forraljuk még. Ízesítjük édesítőszerrel és rumaromával.
- Tűzről levéve botmixerrel pürésítjük. Végül hozzáadjuk a tejszínt. Visszatesszük a tűzre, 1-2 percig összeforraljuk.
- Pár darab mazsolaszemmel megszórva tálalhatjuk.
Kalóriatartalom | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
---|---|---|---|
383,3 kcal | 5,3 g | 17,3 g | 46 g |