A végszó

A Camino során egyetlen egy emberhez kerültem a legközelebb. Viszont ez a legfontosabb!

Saját magamhoz.  Miért is ez a legfontosabb? Mert az ember élete során nem a munkatársaival, nem a barátaival, nem a szüleivel, de nem is a gyerekeivel vagy a párjával tölti a legtöbb időt, hanem saját magával. Ezért nagyon fontos, hogy az ember kellőképpen tisztelje, becsülje, értékelje és szeresse saját magát, de ez még véletlenül sem összetévesztendő az egoizmussal. Ha az ember nincs "jóban" önmagával, elégedetlenségének enyhítése céljából elkezd kompenzálni. Kényszeresen dohányzik, iszik, eszik, vásárol, gyűjt valamit, szépészeti beavatkozásokat csinál, dolgozik, utazik, edz, fut, stb. Minden olyan cselekvés, amibe az ember azért fog, hogy javítsa önmagával való nem megfelelő kapcsolatát, torzítani kezdi azt az őszinte személyiségét, ami igazából a valódi értéket jelentené önmaga és mások számára is. Ezzel el is kezdődött egy negatív spirál, amit gondolom már mindenki ért. Minél jobban kompenzál, annál elégedetlenebb és annál messzebb lesz valódi önmagától.

...Ez van...
...40 év...
...20. éve cukorbetegen...
...8 éve Accu-Chek inzulinpumpával...
...3 gyerek...
...1 élet...

...Ezen vagyok túl...
...1 út...
...2 lábon...
...csak 25 nap alatt...
...800 km...

Ez vagyok én, Horváth Péter 1996-ban diagnosztizált I.-es típusú cukorbetegséggel, inzulinpumpával stb. De ez így van jól és már semmin sem szeretnék változtatni, mert ettől vagyok az, aki vagyok.

...ui...
A blogomban valós élményeket, őszinte érzéseket és tiszta gondolatokat próbáltam meg mondatokba foglalni. Ha valakit bármely írásom megfogott, egy gondolatom megindító volt számára vagy csak egyszerűen jó érzésekkel követte kalandomat, akkor nagyon örülök. Ha valaki miattam kezdett el azon gondolkodni, hogy "élménygyűjtés" céljából elindul a Caminon, azt csak bátorítani tudom. Az elmúlt 30 napi teljesítményem nem tölt el büszkeséggel vagy torzult magabiztossággal. Már az út előtt tudtam, csak baleset vagy tragédia tud megakadályozni abban, hogy célba érjek. Ismerem a határaimat és a korlátaimat is. Az egész utamat, írásaimat és gondolataimat szüleimnek és gyermekeimnek ajánlom, legyenek rám büszkék ők! :)

BUEN CAMINO!

bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!