24. nap

Hospital de la Cruz – Salceda 52,5 km

...egy merész gondolat...

A Hospital de la Cruzban töltött este után viszonylag jól kipihenve indultam útnak. Úgy gondoltam, hogy elindulok és ott fejezem be a napot, ahol találok valami kedves szállást estére. Mindenképp sokat akartam menni, mert vasárnapra Santiagoba akartam érni és minél többet megyek szombaton, annál kevesebb marad másnapra. De sajnos megint elszámoltam magam, mert az utolsó nagyváros Santiago előtt Arzua, biztos mindenki ott fog megszállni, tehát nekem tovább kell menni. Nem is lett volna baj, ha a következő településeken lett volna albergue, de mindössze csak két bár volt. A legközelebbi albergue Salcedaban van, de ha az is tele lesz, hát Santa Irena még 5 km azt már nem bírom ki. Ekkor kb. 50 km volt a lábaimba reggel 8 órától kezdve és pihenőt sem tartottam nagyon (ha ekkora távnál az ember sokat pihen és lemerevednek az izmai, gyötrelmes újra nekiindulni és hosszú távot ilyenkor már nem is lehet menni). Ekkor jött egy bíztató gondolat, hogy nem baj, fogok én még ma meleg vízben fürdeni, meleg ételt vacsorázni és ágyban aludni. Bizony ez tényleg merész elképzelés mert kb. fél 9 lehetett, még a szállás sem volt biztos, a meleg ételre még kisebb volt az esély legfőképp azért, mert alig maradt készpénzem a bankkártya elfogadás pedig errefelé szinte kizárt. Salcedaba értem és megláttam egy feliratot: albergue 200 m. Csak legyen hely. 52,5 km-nél jártam, még a táblán szereplő 200 m is az elérhetetlen távolság kategóriájába tartozott. Odaértem. Csak legyen egy szabad ágy. A recepción nem volt senki, kis idő után egy hölgy érkezett. Egyetlen egy szabad helyük volt a csupán 8 fős szobában és mivel itt egy panzió és étterem is működött még kártyával is tudtam fizetni. Hát így vált valóra egy merész gondolat és tudtam meleg vízben zuhanyozni, meleg ételt vacsorázni és ágyban aludni.  :)

Következő nap

bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
BGM/WS/C/2020/01v.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!