2. nap

Roncesvalles - Pamplona 44 km

A mai nap már könnyebb terepen ment, itt is volt szintkülönbség, de a tegnapihoz képest elenyésző.

...reggeli indulás...

Reggel 6-kor feloltották a lámpákat és elindult az élet, mindenki pakolt, készülődött, hogy mihamarább az úton lehessen. Én sem tettem másként.

...két keréken...

Sokan kerékpárral indulnak útnak. Van ahol a gyalogos úttal együtt mennek, de van ahol külön úton haladnak. Ma reggel történt, hogy az út egy patakmedren át vezetett ahol a gyalogosoknak egymástól bizonyos távolságra beton kockák voltak lerakva, amik közt a víz el tudott folyni és a tetején át lehetett kelni. A patak előtt egy bringás áll, és ahogy közelebb értem, akkor láttam, hogy csurom víz. Nem tudom, hogy a sodrás vitte el vagy a meder alja volt csúszós, de szegény korán reggel megmártózott a patakba. Kérdeztem, hogy minden oké? Vigyorogva mondta, hogy igen. Majd elköszöntünk és tovább mentem.

...9-es reggeli...

Amikor a szüleimnél vagyunk és ott az egész család a 9:00-ás reggeli a mottónk. Gondoltam tartom a tradíciót és mivel pont egy bár mellett voltam, az eső szemerkélt és 3 órája gyalogoltam már egyébként is terveztem a pihenőt. Egy meleg kávé és egy sonkás szendvics pont elég volt arra, hogy megújult erővel folytassam az utat (és még az ég is kiderült közben)!J

...egy helybeli...

A reggeliző helyen figyeltem fel egy helybéli 70 körüli férfira. Egy asztalnál ült, már reggel gőzölt pohárból konyakot ivott és újságot olvasott (papír alapútJ Nem sietett sehová, nyugalmat árasztott magából, jó volt ránézni. Látszott rajta, hogy egy megszokott rituálét végez. Eszembe jutott, hogy mennyire szerettem a nyomott sajtó illatát, de idejét sem tudom, mikor olvastam utoljára friss újságot (papír alapút).

Következő nap

bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
BGM/WS/C/2020/01v.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!