Töltött káposzta pulykahússal, barnarizzsel

Hozzávalók (4 személyre):

1 kg savanyú káposzta
32 dkg pulykahús
12 dkg barnarizs
1,2 dl 12% zsírtartalmú tejföl
1db tojás
1/2 fej vöröshagyma
2 ek. liszt
2 ek. olaj
majoranna
fokhagyma
fűszerpaprikas
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A darált húst a rizzsel, tojással, és a fűszerekkel keverjük össze.
2. Göngyöljük káposztalevélbe az így kapott masszát.
3. A savanyú káposztát rakjuk le a lábas aljára és tegyük rá a gombócokat.
4. Kevés víz hozzáadásával pároljuk készre.
5. Ha megpuhult, a gombócokat szedjük ki és a visszamaradt káposztát a tejfölös habarással sűrítsük, majd helyezzük vissza a gombócokat.

Tápanyagtartalom*(1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1909 KJ (457 Kcal) 24,5 g 20 g 43 g
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694
FIGYELEM! 2018. december 22. – 2019. január 6. között
az ügyfélszolgálat szünetel!

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix, Multiclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!