Bolognai makaróni

Hozzávalók (4 személyre):

32 dkg pulykacomb darálva
24 dkg makaróni, durum
16 dkg trappista sajt, light
12 dkg sűrített paradicsom
8 dkg vöröshagyma
8 dkg sárgarépa
8 dkg petrezselyem gyökér
8 dkg zeller
2 ek olaj
fűszerpaprika
bazsalikom
oregano
édesítőszer
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát lereszeljük, és az olajon só hozzáadásával megpároljuk.
2. A zöldségeket (sárgarépa, zeller, petrezselyem gyökér) megtisztítjuk és apró lyukú reszelőn lereszeljük, majd a vöröshagymára téve, lepirítjuk.
3. Hozzáadjuk a darált húst, paradicsompürét, fűszerpaprikát, sót és kevés vízzel felöntve puhára pároljuk.
4. Kiforralás után ízesítjük, bazsalikommal, oreganoval, pici édesítőszerrel szükség esetén.
5. A tésztát forró sós vízben kifőzzük és leszűrve tányérokba tálaljuk. A bolognai raguval, reszelt sajttal fogyasztjuk.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
539 Kcal 36,6 g 19,2 g 54 g

Budapest, 2017.07.21.

Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix, Multiclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!