Almaleves

Hozzávalók:

0,40 kg alma
1,2 dl tejföl, 12%-os
2 ek liszt
½ db citrom
fahéj, őrölt
szegfűszeg, egész
édesítőszer
(energiamentes)
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Az almákat meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, és kis kockákra vágjuk.
2. Vizet felteszünk forrni a szegfűszeggel, fahéjjal, citromhéjjal.
3. Pár perc forralás után kiszedjük a fűszereket és beletesszük az alma kockákat.
4. A tejfölt a liszttel kikeverjük és fokozatosan összemelegítve a leveshez adjuk.
5. Kiforralás után lezárjuk, citromlével, édesítőszerrel utóízesítjük, behűtve tálaljuk.

Tápérték szeletenként:

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
479 KJ (114 Kcal) 3 g 4 g 15 g
bottom-right-corner
Tájékoztatjuk, hogy 2019. december 23. - 2020. január 5. között
a Telefonos Ügyfélszolgálatunk zárva tart!
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!